من برنامه نویس اندروید نیستم اما به واسطه‌ی کارم در شرکتی که محصولات زیادی را برای اندروید توسعه داده، به روش های مختلف نیاز پیدا می‌کردم که شبیه‌ساز اندروید داشته باشم.

معمولا از دسکتاپ لینوکسی استفاده میکنم در نتیجه باید شبیه‌ساز مناسب لینوکس پیدا می کردم. با پرس‌و‌جو از دوستان و تست چند مورد تصمیم گرفتم این مطلب را بنویسم.امیدوارم برای شما هم مفید باشد.

چرا به شبیه‌ساز نیاز دارید ؟
بعضی وقت ها به برنامه ای نیاز دارید که نسخه مخصوص دسکتاپ لینوکس ندارد، بعضی وقت ها می خواهید بازی کنید یا محیط یک نرم‌افزار رو بررسی کنید و بعضی وقت ها میخواهید برنامه‌ی خودتان رو توسعه دهید.

Android Virtual Device

اگر از Android Studio برای نوشتن کدهای برنامه‌ی خودتان استفاده کرده اید این شبیه ساز برای شما طراحی شده، یک شبیه ساز فوق‌العاده که اگر از Android SDK استفاده میکنید بهترین کاربری را برای شما خواهد داشت ولی به تنهایی هم میتوانید از آن استفاده کنید. عکس ها حجم زیادی از هارد دیسک را اشغال میکنند و میزان رم مصرفی هم زیاد است اما همه‌ی امکانات به خوبی کار میکنند.

با این شبیه‌ساز شما می‌توانید کم بودن میزان شارژ باتری، در حرکت بودن گوشی و بقیه چیزایی که به شرایط سخت افزاری بستگی دارد را تست کنید.

Shashlik

زمانی که Shashlik رو نصب کردید از طریق ADB(Android Debug Bridge) به آن متصل شوید و برنامه اندرویدی خود را اجرا نمایید. بعد از آن برنامه ها میتوانند بصورت مستقل از روی دسکتاپ اجرا شوند، اولین اجرای برنامه بخاطر اینکه VM را قبل از برنامه اجرا میکند کٌند خواهد بود.

البته این برنامه هنوز در نسخه بتا است و آخرین بروزرسانی مربوط به سال 2016 است، پس خیلی روی بروزرسانی ها حساب نکنید ولی اگر برنامه شما روی این شبیه‌ساز کار میکند، خب بزارید کار کند.

Android_x86

Android_x86 را می‌توانید بر روی ماشین مجازی نصب کنید، VirtualBox یکی از گزینه هاست ولی تنها گزینه نیست. نکته جالب در خصوص Android_x86 این است که شما می‌توانید به عنوان سیستم عامل دوم نصب کنید و سیستم خودتان را dual boot کنید. ابزار تجزیه و تحلیل برای برنامه های شما چیزی نیست که در این پروژه اولویت بندی شده باشد در نتیجه ممکن است کمبود هایی داشته باشد ولی برای استفاده معمول خیلی خوب است. بروزرسانی راحتی هم دارد که هم می‌توانید از ISO استفاده کنید و یا پکیچ RPM استفاده کنید.

Anbox

در واقع اسم کاملش ANDROID IN BOX است که بصورت Anbox خلاصه نویسی شده است .Anbox به شما این امکان رو میدهد که برنامه اندروید را در لینوکس اجرا کنید.بسته بصورت snap نصب می شود به جز زمانی که قصد توسعه برنامه داشته باشید که برای این کار باید سورس کد رو برای اندروید دانلود کنید. این برنامه برای اجرای برنامه های کوچک روی دسکتاپ عالی است. برای نصب برنامه های اندرویدی راحت ترین راه پیدا کردن مدیر‌بسته (package manager) است،برنامه adb با هر دستگاه اندرویدی متصل به کامپیوتر ارتباط برقرار میکند و anbox به عنوان یه گوشی متصل به کامپیوتر عمل میکند. شما همینطور می‌توانید گوگل‌پلی رو نصب کنید که بخاطر مسائل حقوقی در برنامه گنجانده نشده یا اینکه از F-Droid به عنوان نسخه جایگزین استفاده کنید.

Genymotion

تنها توزیع Close source که می‌توانید به صورت رایگان ازش استفاده کنید!!!

بطور کامل می‌تواند تمام چیزی که گوشی قادر به انجام است را شبیه سازی کند،از VirtualBox در پس‌زمینه استفاده میکند و رابط گرافیکی خوب این برنامه باعث می‌شود تا تست ها به راحتی انجام شوند.

این شرکت همچنین مزارع (farm) آنلاین سخت افزاری اجاره میدهد که می‌توانید برای تست اجاره کنید که البته با توجه به قیمتش به نظر میرسه بیشتر برای برنامه نویس های حرفه ای طراحی شده است.

Chrome Browser

اگر از مرورگر Chrome استفاده میکنید می‌توانید ARC-welder را از فروشگاه وب chrome دانلود کنید، نصب آن ممکن است زمان بر باشد چون برنامه سنگینی است و شامل یک شبیه‌ساز هم میشود. زمانی که آن را نصب و اجرا کردید با یک صفحه ساده خوش‌آمد گویی مواجه میشوید، صفحه خوش‌آمد گویی شامل یه + بزرگ و متن ‘Add your APK’ است که شما باید فایل apk را بر روی هارد خود داشته باشید .ARC-welder برای تست طراحی شده و روی لینوکس هم اشکالات زیادی دارد ولی با Gnome هماهنگ شده است.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *